Polední menu 1. 1.

Polévky

Hlavní jídlo

Bezmasé jídlo

Specialita dne

Polední menu 21. 6.

Polévky

  • 0,33 l Pórková s vejcem 39
  • 0,33 l Hovězí vývar s masem a těstovinou 39

Hlavní jídlo

  • 120 g Smažená treska s bramborovou kaší a tatarskou omáčkou 140
  • 120 g Kuřecí paličky s omáčkou tikka-masala s pita chlebem 140
  • 120 g Uzená krkovice s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem 140

Bezmasé jídlo

  • 180 g Gnocchi se špenátem smetanou a parmesánem 138

Speciality

  • Denní menu - ( Pórková s vejcem + uzená krkovice s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem ) 147

Polední menu 22. 6.

Polévky

  • 0,33 l Tomatová polévka s těstovinou 39
  • 0,33 l Zeleninový vývar s rýží a hráškem 39

Hlavní jídlo

  • 120 g Soté z kuřecích prsíček se zeleninou, jasmínová rýže 140
  • 120 g Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem 145

Bezmasé jídlo

  • 180 g Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 138

Speciality

  • 150 g Steak z vepřové krkovice s rozpečeným hermelínem, hranolky 150
  • Denní menu - ( Zeleninový vývar s rýží a hráškem + soté z kuřecích prsíček se zeleninou, jasmínová rýže ) 147

Polední menu 23. 6.

Polévky

  • 0,33 l Kulajda 39
  • 0,33 l Kuřecí vývar s masem a fritátovými nudlemi 39

Hlavní jídlo

  • 120 g Kuřecí prsíčko na houbách, jasmínová rýže 140
  • 140 g Čevabčiči s vařeným bramborem, hořčicí a cibulkou 140
  • 120 g Hovězí pečeně cikánská s houskovým knedlíkem 145

Bezmasá jídla

  • 320 g Smažené bramborové spirály s čedarem pažitkou a dušenou zeleninou 138

Speciality

  • Denní menu - ( Kuřecí vývar s masem a fritátovými nudlemi + kuřecí prsíčko na houbách, jasmínová rýže ) 147

Polední menu 24. 6.

Polévka

  • 0,33 l Kapustová polévka s uzeninou 39
  • 0,33 l Zeleninový vývar s petrželovým kapáním 39

Hlavní jídlo

  • 180 g Pečené kuřecí stehno, fazolky na kyselo a vařený brambor 140
  • 120 g Halušky s uzeným masem a restovanou cibulkou 140

Bezmasé jídlo

  • 160 g Zeleninové lečo s vejcem a vařeným bramborem 138

Speciality

  • 150 g Trhané vepřové maso, pita chléb, zakysaná smetana s česnekem a zeleninový salát 145
  • Denní menu - ( Zeleninový vývar s petrželovým kapáním + halušky s uzeným masem a restovanou cibulkou ) 115

Polední menu 27. 6.

Polévky

  • 0,33 l Dršťková polévka 39
  • 0,33 l Hovězí vývar s masem a celestinskými nudlemi 39

Hlavní jídlo

  • 120 g Vepřová líčka na česneku a majoránce, kysané zelí a bramborový knedlík 140
  • 120 g Hovězí pečeně myslivecká s jasmínovou rýží 145

Bezmasé jídlo

  • 180 g Lívance s jahodovým přelivem karamelem a šlehačkou 138

Speciality

  • 150 g Mexická tortilla s trhaným masem, fazolemi a avokádem 145
  • Denní menu - (Hovězí vývar s masem a celestinskými nudlemi + hovězí pečeně myslivecká s jasmínovou rýží) 147

Salátový bar

  • Čerstvé saláty dle denní nabídky

 

 

 

 

 

 

  • Výsledek obrázku pro alergeny

  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1