Polední menu 18. 11.

Polévky

  • 0,4 l Rajčatová s rýží 1,3,7,9 35
  • 0,4 l Kuřecí vývar s vaječným svítkem 1,3,7,9 35

Hlavní jídlo

  • 200g Uzené kuřecí stehno, červené zelí, bramborový knedlík 1,3,7 110
  • 120g Hovězí guláš, houskový knedlík 1,3,7 115

Bezmasé jídlo

  • 350g Těstoviny, omáčka arabiatta 1,3,7 95

Specialita

  • 150g Kuřecí špíz, ledový salát, omáčka neapol, hranolky 1,3,7 130
  • 150 g Marinov. trhané vepř, maso v tortille, zelenina 1,3,7 135
  • 150 g Hovězí rostbíf, hranolky, pepřová omáčka 1,3,7 165

Polední menu 19. 11.

Polévky

  • 0,4 l Dršťková 1,3,7,9 35
  • 0,4 l Slepičí vývar s masem a kapustou 1,3,7,9 35

Hlavní jídlo

  • 120g Kuřecí prso po dijonsku, rýže 1,3,7 110
  • 120g Moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík 1,3,7 115

Bezmasé jídlo

  • 180g Smažený květák, brambor, tatarská omáčka 1,3,7 95

Specialita

  • 150g Kuřecí steak saltimboca, kukuřice, brambor 1,3,7 130
  • 150 g Vepřová krkovice, slanina, cibulka, hranolky 1,3,7 135
  • 150 g Kachní prsa na medum restované kapustičky, krokety 1,3,7 165

Polední menu 20. 11.

Polévky

  • 0,4 l Houbová bílá 1,3,7,9 35
  • 0,4 l Hovězí vývar 1,3,7,9 35

Hlavní jídlo

  • 120g Cmunda po kaplicku, krkovice 1,3,7 115
  • 120g Hovězí basturma, rýže 3 120

Bezmasé jídlo

  • 350 g Bramborové noky se špenátem, smetana 1,3,7 95

Specialita dne

  • 150g Kuřecí plátek v pivním těstíčku, brambor 1,3,7 130
  • 150 g Vepřová kotleta zapečená se smetanou, brambor 1,3,7 135
  • 150g Grilované hovězí nudličky, sušená rajčata, divoká rýže 1,3,7 150

Polední menu 21. 11.

Polévky

  • 0,4 l Kapustová krémová 1,3,7,9 35
  • 0,4 l Kuřecí vývar, maso, parmazánové kapání 1,3,7,9 35

Hlavní jídlo

  • 350g Kuřecí rizoto, zelenina, sýr, okurka 1,3,7,12 110
  • 160g Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka 1,3,7,12 115

Bezmasé jídlo

  • 400g Buchtičky se šodó omáčkou 1,3,7 95

Specialita dne

  • 150g Steak z lososa, rigatoni se smetanov. omáčkou 1,3,4,7 175
  • 150 g Katův šleh, hranolky 1,3,7 125
  • 150g Zapečený krůtí plátek, rajčata, mozzarella, hranolky 1,3,7 135

Polední menu 22. 11.

Polévka

  • 0,4 l Dýńová s krutony 1,3,7,9 35
  • 0,4 l Zeleninový vývar s nudlemi 1,3,7,9 35

Hlavní jídlo

  • 120g Smažený kuřecí řízek, brambrový salát 1,3,7,9,12 115
  • 120g GHovězí pečeně, houbová omáčka, rýže 1,3,7 115

Bezmasé jídlo

  • 250g Bramboráčky se zelím a cibulkou 1,3,7 95

Specialita

  • 400g Marinovaná vepř. žebra, křen, hořčice, chléb 1,3,7,10 135
  • 150 g Hamburger s krůtím masem, hranolky 1,3,7,10 145
  • 150 g Slávky na víně, sépiové špagety 1,3,4,7 145

Těstovinový bar

  • Čerstvé těstoviny dle denní nabídky

Salátový bar

  • Čerstvé saláty dle denní nabídky
  • Gramáž masa je uváděna v syrovém stavu.
  • Změna jídelního lístku vyhrazena.
  • Čísla označují obsah alergenů v pokrmech, seznam je k dispozici v jídelně..
  • Výsledek obrázku pro alergeny

  •  
  •  
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
Run by In Catering